Tietoja Etelä-Pohjanmaan Auto-Opistosta

Autokoulusi Seinäjoella, Etelä-Pohjanmaan Auto-Opisto Oy, Torikatu 1-3, 60100 Seinäjoki.

Nykymuodossaan Auto-Opiston toiminta jatkui vuonna 2011 joten mummosi ei varmaan ajanut meillä ajokorttia mutta monet kavereistasi on Auto-Opiston valinnut Seinäjoella ajokortin ajo paikaksi. Siksi myös sinun kannattaa valita Auto-Opisto Seinäjoella.

Meillä Auto-Opistolla voit ajaa mopokortin tai mopoautokortin, tai vaikka molemmat yhdessä (AM-120 ja AM-121), moottoripyöräkortin (A1, A2, A), henkilöautokortin (B-kortti), kuorma-autokortin (C1 tai C-kortin), C1E- ja CE-kortin, harjoitteluvaiheet, syventävät vaiheet ja pimeänajon simulaattorin.

Alla näet myös muutamia faktoja miksi kannattaa Seinäjoella valita juuri Auto-Opisto:

  1. Auto-Opiston ajokokeiden hyväksymisprosenttimme vuodelta 2015 Seinäjoella oli 84%.(AM-, A-, B- ja C-ajokokeet yhteensä)
  2. Auto-opisto sijaitsee keskellä kylää Seinäjoella Torikeskuksessa.
  3. Auto-Opistolla voit henkilöauton (B-kurssin) ja Moottoripyörän (A-kurssin) teoriatunnit käydä myös kotona omalla tietokoneella! (virtuaaliteoriat) Mopo ja mauto (AM-120 ja AM-121-kurssit) tulossa myöhemmin syksyllä.
  4. Autokoulustamme löytyy pimeänajon simulaattori (pimeänajo kuuluu B-kurssiin), tehokas tapa harjoitella pimeässä ajoa!
  5. Autokoulussamme on osaavat ja pitkäaikaisen kokemuksen omaavat opettajat! Jokaisella työntekijällämme on liikenneopettajalupa, saat ajotunnit nopeasti ja joustavasti. Esim. mopokortin ajotunnit voit ajaa yhdessä päivässä.
  6. Ajo- ja teoriaopetusta etelä-pohjanmaaksi, suomeksi ja englanniksi.
  7. Autokoulumme teoriatunnit voidaan järjestää juuri sinun menojesi mukaan kun ilmoittaudut ajoissa ajokortin ajoon.
  8. Auto-Opistolla voit autokoulumaksut maksaa rahoituksella. Rahoituksen hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Esim. toinen vanhemmista voi hakea rahoitusta lapsensa ajokortin ajoon.